Results 1 to 3 of 3

Thread: Replay AV 8, Vista and SigmaTel sound card

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default Replay AV 8, Vista and SigmaTel sound card

    I've downloaded Replay AV 8 (v. 8.5). I can't record 'what you're hearing now' from the speakers. I begin recording like the tutorial shows to no avail. I did download the Freecorder (v. 4.5.186.6) which actually does record, but I'd rather use Replay as it has some really nice features. Any thoughts? I had previously been using Roxio on my old notebook with XP, but since I bought a new Dell with Vista and a SigmaTel sound card, no sound recording was going on til I used Freecorder!

    Also, I'm getting alot of metal clicking and slight distortion when XM is playing and recording with Freecorder, any thoughts on fixes?

    Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    358
    Rep Power
    16

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Maine63 View Post
    I've downloaded Replay AV 8 (v. 8.5). I can't record 'what you're hearing now' from the speakers. I begin recording like the tutorial shows to no avail. I did download the Freecorder (v. 4.5.186.6) which actually does record, but I'd rather use Replay as it has some really nice features. Any thoughts? I had previously been using Roxio on my old notebook with XP, but since I bought a new Dell with Vista and a SigmaTel sound card, no sound recording was going on til I used Freecorder!

    Also, I'm getting alot of metal clicking and slight distortion when XM is playing and recording with Freecorder, any thoughts on fixes?

    Thanks!
    Maine63, welcome to the forum

    In regards to your question:

    Try Replay Music 3 which works very well and, I highly recommend it!

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,488
    Rep Power
    10

    Default

    With AV you are able to capture from XM using stream capture. You won't have the clicking noise then. Add the show by going to Record-Record XM and it will be set up for you. To capture Audio with Vista and with AV you do need to turn off your User account Control. You would then use the Record-Record Audio from Speakers to set it up.

Similar Threads

  1. Using Vista Sound gets no audio: "Cannot run Graph" erro
    By TMD in forum Replay Video Capture
    Replies: 3
    Last Post: 10-16-2009, 06:09 AM
  2. Enhanced Sound Card Driver & A/V8
    By sethm1 in forum Replay A/V
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2009, 12:53 PM
  3. Enhanced Sound Card Driver problem
    By DADP in forum Replay A/V
    Replies: 0
    Last Post: 11-03-2008, 06:20 PM
  4. Enhanced Sound Card Driver
    By sethm1 in forum Replay A/V
    Replies: 2
    Last Post: 09-07-2008, 05:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends