Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21

Thread: No stream

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default No stream

    I have telecorder set up to start recording automatically and running before I start up Skype. But it says "no stream." I don't know what changed because a couple of weeks ago it worked. My Skype version is 5.5.0.119 and it says there is an update but I haven't done it yet because I saw another poster in the forum had a problem and was told to go back to an older version. So I don't know if I should stay where I am or get the update. I'm on Telecorder version 1.2.0.5 The machine is Windows 7 64 bit and, like I said, it all worked fine a couple of weeks ago.

    I don't know if this matters, but there's nothing listed in Skype's Advanced Settings, Manage Other Programs Access to Skype. I can't remember if I had to do it when I set up this machine or not, but it seemed like I might have had to do something to allow Telecorder access on some machine I had. But there's nothing listed there now and I can't click on Change.

    Any advice would be appreciated. Thank you.
    Last edited by SallyC; 11-03-2011 at 03:16 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,347
    Rep Power
    10

    Default Re: No stream

    Hi

    Please update to the latest version of Skype
    Uninstall our program
    Reboot
    Verify that Skype is closed and not in the taskbar
    Now, do a fresh install of our program

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default Re: No stream

    That did it - THANKS!
    Last edited by SallyC; 11-03-2011 at 05:37 PM.

  4. #4
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default Re: No stream

    I am having this problem with the latest Skype 5.8.0.158 and the latest Skype recorder 1.0.2.9. I may have initially installed when Skype was loaded, so I closed skype (not on notification area), rebooted and reinstalled the recorder. It is checked to start automatically with Skype. It doesn't and when I load manually, it can't find the stream. Suggestions. (I have uninstalled and reinstalled twice - same result)

  5. #5
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default Re: No stream

    Quote Originally Posted by Jack Wallstreet View Post
    I am having this problem with the latest Skype 5.8.0.158 and the latest Skype recorder 1.0.2.9. I may have initially installed when Skype was loaded, so I closed skype (not on notification area), rebooted and reinstalled the recorder. It is checked to start automatically with Skype. It doesn't and when I load manually, it can't find the stream. Suggestions. (I have uninstalled and reinstalled twice - same result)
    I am also (again) having the problem of not being able to record using Telecorder. I've also got the latest version, started it before starting the latest version of Skype and uninstalled/reinstalled Skype, rebooted, etc. I've finally just given up. Running Win 7 64bit if that matters. It worked for a bit, then stopped and I've been unable to get it working again.

    Any problem with this is complicated by the fact that there's no video test site for Skype, at least that I'm aware of. There used to be a skype id of bill-on-skype-video-echo which allowed you to test video but it's no longer available. It would be helpful if Applian could set something like this up. There's actually a lot of people wanting this so it might also help bring people to Applian.com who would then purchase Telecorder. But it certainly would be helpful to us who have purchased it and are trying to test it out.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,347
    Rep Power
    10

    Default Re: No stream

    If you do need assistance let us know in tech support as more details can be given. Thanks.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default Re: No stream

    Quote Originally Posted by SallyC View Post
    I am also (again) having the problem of not being able to record using Telecorder. I've also got the latest version, started it before starting the latest version of Skype and uninstalled/reinstalled Skype, rebooted, etc. I've finally just given up. Running Win 7 64bit if that matters. It worked for a bit, then stopped and I've been unable to get it working again.

    Any problem with this is complicated by the fact that there's no video test site for Skype, at least that I'm aware of. There used to be a skype id of bill-on-skype-video-echo which allowed you to test video but it's no longer available. It would be helpful if Applian could set something like this up. There's actually a lot of people wanting this so it might also help bring people to Applian.com who would then purchase Telecorder. But it certainly would be helpful to us who have purchased it and are trying to test it out.
    Sally, The steps described above - there is one more - after you uninstall, delete the directory in program files where this program used to be (there was one file left in the directory). In my case, that solved the problem (this additional step courtesy of tech support).

  8. #8
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default Re: No stream

    Quote Originally Posted by Jack Wallstreet View Post
    Sally, The steps described above - there is one more - after you uninstall, delete the directory in program files where this program used to be (there was one file left in the directory). In my case, that solved the problem (this additional step courtesy of tech support).
    I appreciate you posting this, Jack. I immediately did what you suggested - I also had an orphan file after supposedly uninstalling Telecorder - and am now just waiting for an opportunity to test it out. It is the plan for my daughter's family to Skype with us soon. I will post back if this worked for me. I hope so because I miss being able to record the grandkids.

    Again, for Applian, it would be really nice if you folks could create a Skype account like bill-on-skype-video-echo had where we could test this out.

  9. #9
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default Re: No stream

    Quote Originally Posted by Jack Wallstreet View Post
    Sally, The steps described above - there is one more - after you uninstall, delete the directory in program files where this program used to be (there was one file left in the directory). In my case, that solved the problem (this additional step courtesy of tech support).
    You probably think I'd forgotten about this, but our kids had been really busy and we only just now got a chance to Skype again. Good news - it worked!!!

    Thank you very much, Jack. After I installed the orphan file, everything is working again.

  10. #10
    Join Date
    May 2011
    Posts
    19
    Rep Power
    0

    Default Re: No stream

    i had this problem today as well, i had the telecorder open and then when i got the skype call, nothing, then i decided to uninstall/reinstall skype telecorder and it worked, only for the outcome to be scrambled, what gives?? i have just sent a portion of the skype recording to tech. support to view. I have NEVER had this issue, and i don't know what is going on. . .

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 02-04-2011, 06:42 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 10-02-2009, 06:56 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends