Results 1 to 2 of 2

Thread: Reinstall Replay but keep old shows and settings

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    0

    Default Reinstall Replay but keep old shows and settings

    I'm going to reinstall Replay A/V on my new computer, but I want to want to bring all the shows, schedules and settings from the old to new computer. Is this possible?

    Thanks,
    Jake
    Last edited by jake; 10-20-2010 at 08:19 AM. Reason: typo

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    World
    Posts
    1,550
    Rep Power
    11

    Default Re: Reinstall Replay but keep old shows and settings


Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 09-05-2010, 02:58 PM
  2. Record X (number of) shows in Replay AV
    By tiresias53 in forum Request New Features
    Replies: 0
    Last Post: 06-01-2010, 01:53 PM
  3. Need to reinstall Replay Suite question
    By speedy1 in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 05-03-2010, 06:46 PM
  4. Shows scheduled with Replay AV are not recording
    By satcom1973 in forum Replay A/V
    Replies: 3
    Last Post: 12-31-2009, 03:10 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 04-25-2009, 08:06 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends