+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: No sound on avi file in Pinnacle

  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default No sound on avi file in Pinnacle

    I recorded a conversation on Skype, and brought the file into Pinnacle Ultimate 14 for editing. The video file was fine, but there was no audio file. I then opened the file in Windows Media Player, and both audio and video worked fine.

    Pinnacle's FAQs mention that Pinnacle will play "2 DV AVI files" but will not play "1 DV AVI files."

    Does anyone have any suggestions about what is going on here? If I am reading the documentation right, Replay AV records in avi, but I cannot figure out what flavor of avi, 2 DV or 1 DV.

    Thanks for your suggestions.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3,880
    Rep Power
    10

    Default Re: No sound on avi file in Pinnacle

    Are you using AV or Replay Telecorder to record the Skype call.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 04-02-2014, 06:49 PM
  2. No Sound
    By Frustrated User in forum Replay A/V
    Replies: 1
    Last Post: 01-26-2010, 07:17 PM
  3. unable to save file in the porper format does the file already exist?
    By shunsuke7710 in forum Replay Media Catcher
    Replies: 8
    Last Post: 10-05-2009, 08:29 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-11-2008, 11:25 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts