+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Replay Media Catcher 4 does not remember registration code

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Replay Media Catcher 4 does not remember registration code

    Every time I run RMC 4, it tells me that I need to enter my registration code.
    After I do that, it says "All product restrictions have now been removed".

    The next time I run it, I have to do the same thing again.
    Any ideas on why it's not remembering my license code?

    Thanks in advance for any replies.
    Paul

    [Edit]Well I'm not sure why, but the program has now stopped asking for my registration code each time I run it.
    The last 2 starts have been fine, so I'll have to see what happens in the future.
    I did verify that my registration code is listed in the Registry, at
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Replay Media Catcher 4
    Last edited by Paul J.K.; 08-15-2010 at 08:30 AM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    3,862
    Rep Power
    10

    Default Re: Replay Media Catcher 4 does not remember registration code

    If it happens again do let us know. Also, do make sure you are running the program as an admnistrator

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default Re: Replay Media Catcher 4 does not remember registration code

    Quote Originally Posted by Cheryl Wester View Post
    If it happens again do let us know. Also, do make sure you are running the program as an admnistrator
    Thanks for the interest.
    Once again I have to enter my registration code each time RMC4 starts.
    If I enter the code, quit the program, and start it again right away - I have to enter the code again.
    Needless to say, I never had this problem with v3.11 (which is also on my system, since they are supposed to be able to exist side-by-side).

    I am running as an administrator, and the Registry key:
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Replay Media Catcher 4
    does contain the RegCode value.

    I'm unaware of anything else that I can check for.
    Maybe try uninstalling v3.11, to see if that makes a difference?

    Win XP SP3

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    The Interwebs
    Posts
    1,927
    Rep Power
    10

    Default Re: Replay Media Catcher 4 does not remember registration code

    Hi Paul

    If you don't mind - please submit a ticket to Technical support including your current RMC Version #, and most important - your Registration code.

    We need to check to make sure you're set up for the right version

    Thanks
    Best Regards,

    Jeff Lenney
    Technical Support
    Applian Technologies, Inc.

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. Replay Media Catcher registration code refused
    By maxygolf in forum Replay Media Catcher
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-2010, 07:22 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 10-06-2009, 08:39 AM
  3. Error code ??? Replay Media Catcher
    By apnixon in forum Replay Media Catcher
    Replies: 3
    Last Post: 01-12-2009, 09:29 AM
  4. Replies: 5
    Last Post: 09-19-2008, 02:36 AM
  5. Replay Converter 3.1 will not accept my Capture Suite registration code
    By craig78681 in forum Converting Audio and Video
    Replies: 1
    Last Post: 09-16-2008, 10:24 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts