Results 1 to 2 of 2

Thread: Replay Music 3.95 works for me!

  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default Replay Music 3.95 works for me!

    Hi Applican Tech.,

    I don't know if you changed your networking code or if that was even a problem, but with the last version it was impossible for me to start RM3 (splash screen would load but the app would never appear) unless I launched it through a proxy.

    My satellite Internet ISP (Hughesnet) sends everything through their own proxy, which is what I assumed made the conflict with this program (as it does with Last.FM client and such).

    Now Replay Music 3 appears after launching it!

    Thanks so much, whatever you did!

  2. #2
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    364
    Rep Power
    11

    Default Re: Replay Music 3.95 works for me!

    Good to know everything is working fine for you now. Enjoy!


Similar Threads

  1. Replies: 17
    Last Post: 11-28-2011, 07:46 PM
  2. Replies: 8
    Last Post: 03-19-2010, 05:13 AM
  3. Replay Music stopped finding music
    By Christofferz in forum Replay Music
    Replies: 3
    Last Post: 01-21-2010, 08:19 PM
  4. sirius works; streaming works; line input doesnt
    By drmikie in forum Replay A/V
    Replies: 2
    Last Post: 05-05-2009, 02:32 PM
  5. Replay Media Catcher NO LONGER WORKS ON VEOH.
    By MatthewC1000 in forum Replay Media Catcher
    Replies: 4
    Last Post: 12-12-2008, 01:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends