Results 1 to 3 of 3

Thread: Full Screen

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Arrow Full Screen

    For me, the "Full Screen" option in Video Capture doesn't stay checked when going in and out of the settings. Can anyone else duplicate this issue?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    364
    Rep Power
    14

    Default Re: Full Screen

    oh. i didn't actually notice that one.


  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,457
    Rep Power
    10

    Default Re: Full Screen

    It does not stay checked so always verify prior to recording. Most people don't record a full screen.

Similar Threads

  1. Video quality and Full Screen capture
    By skypilotpete in forum Replay Video Capture
    Replies: 4
    Last Post: 10-02-2009, 01:54 PM
  2. Record full screen Photoshow
    By muskrat897 in forum Replay Video Capture
    Replies: 2
    Last Post: 06-25-2009, 11:24 PM
  3. Hiding the Cursor While Recording Full-Screen
    By AnaQ8yAna in forum Replay Video Capture
    Replies: 2
    Last Post: 05-05-2009, 08:39 PM
  4. How to record full screen
    By muskrat897 in forum Replay Video Capture
    Replies: 2
    Last Post: 11-14-2008, 09:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends