+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: I hid my Freecorder toolbar - how to get it back?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default I hid my Freecorder toolbar - how to get it back?

    Newbie here...

    I just installed the software. The one time I've used it so far, it worked great.

    Then I decided I didn't want the Freecorder toolbar constantly taking up real estate in the IE8 window on my small monitor. So I right clicked on the toolbar and chose the option to hide it. (I forget the exact word on the button I clicked. There was another button "Disable" which I did *not* click.)

    It is now hidden - so well hidden that I can't figure out how to restore it.

    How do I get it back??



    - Snooze

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    The Interwebs
    Posts
    1,900
    Rep Power
    10

    Default Re: I hid my Freecorder toolbar - how to get it back?

    Heya Snooza

    Oops! :-)

    Well, I hate to be so simple, but you SHOULD be able to right click and re-enable it. Also, you may want to go into TOOLS/add-ons and see if it's enabled.

    Worse case scenario, you can simply un-install it using add/remove programs from your control panel, reboot your PC and re-install a fresh copy.

    I hope this helps!
    Best Regards,

    Jeff Lenney
    Technical Support
    Applian Technologies, Inc.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    365
    Rep Power
    5

    Default Re: I hid my Freecorder toolbar - how to get it back?

    a mere right click would do. and yes, what Jeff said.


  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Re: I hid my Freecorder toolbar - how to get it back?

    Right click where?... errrm... On the menu bar?

    Oh yes, my invisble menu bar.

    Back when I installed IE8, I had to tweak the registry to hide some annoying unwanted bars at the top of the IE8 window. As a side effect my IE8 menu bar is invisible unless being used. I reveal it with the keyboard shortcuts. Trouble is, when I click directly on it, it vanishes....

    I figured out a way to get to the menu-bar right-click menu anyhow. And presto, my Freecorder toolbar is back.



    Thanks for your fast replies!

    - Snooze

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. want o go back to older version of freecorder
    By radz in forum Freecorder Toolbar
    Replies: 3
    Last Post: 01-01-2010, 02:29 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 08-03-2009, 04:13 PM
  3. Freecorder Toolbar vs Ask & Record Toolbar
    By gonwk in forum Help me to choose Applian software
    Replies: 2
    Last Post: 08-01-2009, 02:22 PM
  4. Freecorder Toolbar vs. Freecorder 2
    By Darkman00 in forum Freecorder Toolbar
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2009, 07:45 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts