Results 1 to 5 of 5

Thread: Replay Media Splitter issue - Cannot render video (FMP4)

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Replay Media Splitter issue - Cannot render video (FMP4)

    IN tools next to video there is this FMP4 designation what is that and why can I not load a video into the splitter. I get the message "Cannot render video (FMP4) I am trying to load an AVI file.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    World
    Posts
    1,550
    Rep Power
    12

    Default Re: Replay Media Splitter issue - Cannot render video (FMP4)

    FMP4 FourCC is used for ffmpeg MPEG-4 videos. Some programs don't know this fourcc, so you can try to change it to say DX50 with freeware FourCCChanger.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    25
    Rep Power
    0

    Cool Re: Replay Media Splitter issue - Cannot render video (FMP4)

    This is no answer. I just used Replay Converter to turn 2 flv files from youtube, into avi (MPEG4) files in the hopes of splicing the 2 together. I get the same error when I try to add these to Replay Media Splitter. Since Applian owns both programs one would expect that they work together. There is nothing about which avi type file one needs to use in Replay Media Splitter.

    I've been a Applian customer since 2005 and overall have been quite disappointed in the suite 3.0 series since upgrading. Earlier products seemed more solid.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,380
    Rep Power
    10

    Default Re: Replay Media Splitter issue - Cannot render video (FMP4)

    Did you convert to MPEG 4 or straight to AVI without the additional format. If you didn't do the latter please give that a try. There are some formats that it can't split and if one format doesn't work then try a different one. It is not easy to add the various formats and have them all work with the splitter program.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    18
    Rep Power
    0

    Default Re: Replay Media Splitter issue - Cannot render video (FMP4)

    I just ran into this same problem yesterday when I had no problem loading avi files before. I was able to load avi files with xvid codec but not fmp4 video codec. I suspected that some file got corrupted or deleted, so I uninstalled ffdshow rev372 and installed an older codec, ffdshow rev356 which worked fine for me before. Now I can load avi files with either codec no problem and don't get the video rendering error anymore. Anyways hope that works for you.

Similar Threads

  1. Replay media splitter vs. VM media splitter
    By Gys in forum Replay Media Splitter
    Replies: 1
    Last Post: 09-05-2009, 10:27 AM
  2. Can't Render an Video Stream
    By Sean Connery in forum Replay Media Splitter
    Replies: 4
    Last Post: 06-29-2009, 06:25 PM
  3. Replay Media Splitter - Marking Audio Files
    By Vince in forum Replay Media Splitter
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2009, 09:26 PM
  4. Replay Media Catcher seems to capture the same stream issue....
    By MatthewC1000 in forum Replay Media Catcher
    Replies: 0
    Last Post: 12-12-2008, 12:04 AM
  5. Using Media Splitter with Windows Media Centre Files
    By nmorph in forum Replay Media Splitter
    Replies: 0
    Last Post: 06-18-2008, 05:19 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends