Results 1 to 6 of 6

Thread: not recording correctly

  1. #1
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Unhappy not recording correctly

    hi, im new and i just got the download version of the replay music 3. im trying to record something i made from this site and when i play wats recorded, its all wierd and not like my music. any1 help? plz, i really want my music. the site in charge charges money for the music

    edit - hi. i could record now, but the track doesnt record the whole thing. im try few more times. i edit again soon.
    Last edited by icychillz; 07-27-2009 at 05:44 PM. Reason: answered my first ? and had another.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,366
    Rep Power
    10

    Default

    What is the link to what you are trying to capture? Make sure you start our program first and then go to what you want to capture to see if it is going to work for you.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Well, im trying to copy the song on this link http://eng.musicshake.com/People/pro...USER_NUM=59450
    that i made from musicshake. i have both programs up first. is that the problem?
    Last edited by icychillz; 07-28-2009 at 01:51 PM.

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,366
    Rep Power
    10

    Default

    Yes, you always want to go to what you want to capture from our program. Select Start Recording and after our page comes up go back to the dialog box and select OK. Now, go to what you want to capture and it should work. If you do have a problem please submit a tech support ticket as we will need more info from you and a log file to take a look at. Thanks.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,366
    Rep Power
    10

    Default

    We just uploaded the latest version of Replay Music this morning. Do give it a try.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    thank you. it works now. it still cuts off a little of beginning but im good with it .TY

Similar Threads

  1. Converted MP3's not playing correctly on Nano 4g
    By chalutz94 in forum Replay Converter
    Replies: 3
    Last Post: 02-03-2009, 10:07 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends