Results 1 to 2 of 2

Thread: Replay music error

  1. #1
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Replay music error

    Hi, I have tried replay music 2 but when i start the aplication all the music starts to sound very bad, but when replay music is shut down the music sounds normal again. anyone who knows why?

    then i tried Replay music 3, but when i start replay music 3 the logo comes up, but the program never starts. the first time it started and i did some changes in the setup, changed the recording from "sound card" to something else, i dont know what it was but after that it hasn't worked. I have tried to reeinstall but no success.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,366
    Rep Power
    10

    Default

    You need to use Replay Music, 3.6. Uninstall the version you have and reinstall the latest version. If you continue to have an issue please contact tech support for this. Thanks.

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 11-05-2009, 03:18 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 10-13-2009, 09:40 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 08-30-2009, 10:53 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 04-27-2009, 08:11 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-21-2008, 07:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends