Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: Software Will Not Capture Anymore

  1. #1
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Question Software Will Not Capture Anymore

    I was just wondering why Replay media Catcher will not capture videos any more from this site because it used too.
    http://www.keithurban.net/?content=ku_tube
    Thanks & God Bless

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Wisconsin
    Posts
    965
    Rep Power
    17

    Default

    Are you getting an error when you try to capture on this site?

  3. #3
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Default

    Hello Tasha,
    No, I am not getting a error. It just never starts to capture any of the videos from that site. What it does is it acts like when you first start RMC and the program is empty of any captures. It used to capture the videos from this website though.
    Thanks & God Bless

  4. #4
    Join Date
    May 2009
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default not working for me either

    I can no longer capture any video streams! HELP!

  5. #5
    Join Date
    May 2009
    Location
    London, UK
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default IE8 is the culprit

    Hi all,

    I have had the same problem with Media Catcher 3.02 since 'upgrading' my web browser from Internet Explorer 7 to IE 8 a couple of weeks ago. I cannot capture anything now, although it worked okay with IE7.

    I also have Apple Safari 3.2.3 installed as an alternative browser, and Media Catcher works perfectly with it.

    So... perhaps the problem is with how Media Catcher interfaces with IE8? Is there a solution in the works? Other than 'Don't use IE8'?


    -=W=-

    Edit: Just tested on Google Chrome and Media Catcher works fine with that browser as well. More and more, the finger is pointing directly at IE8...
    Last edited by WarFlail; 05-12-2009 at 03:20 PM.

  6. #6
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    UK
    Posts
    11
    Rep Power
    0

    Default

    Hi - I have had exactly same problem and have posted about it previously, but no solution has ever been suggested (that worked). I agree that it seems very much related to upgrading to IE8, which I did and that was around the time MediaCatcher ceased working. You can see my original post here:

    http://forum.applian.com/showthread.php?t=1748

    Here's hoping this will eventually get sorted - maybe when enough people have upgraded to IE8 and have the same problems then a solution might be more eagerly pursued.

    RaisedOnFish - still not able to use MediaCatcher.... have to use Replay Video Capture but that's not the ideal situation is it?

  7. #7
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Wisconsin
    Posts
    965
    Rep Power
    17

    Default

    Quote Originally Posted by 10B2BOUMonkey View Post
    I was just wondering why Replay media Catcher will not capture videos any more from this site because it used too.
    http://www.keithurban.net/?content=ku_tube
    Thanks & God Bless
    You will need to use the Web Stream Dumper for this site. Click Tools>>Settings, uncheck Capture HTTP Streams and check Web Stream Dumper.

  8. #8
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    0

    Talking THANK YOU

    Hello Tasha,
    Thank You So Much for the help, It is now working. It times out a couple times, but works most of the time. Thanks Again for all the Help, I really appreciate it.

    Thanks & God Bless

  9. #9
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Wisconsin
    Posts
    965
    Rep Power
    17

    Default

    You're very welcome.

  10. #10
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Wisconsin
    Posts
    965
    Rep Power
    17

    Default

    Quote Originally Posted by RaisedOnFish View Post
    Hi - I have had exactly same problem and have posted about it previously, but no solution has ever been suggested (that worked). I agree that it seems very much related to upgrading to IE8, which I did and that was around the time MediaCatcher ceased working. You can see my original post here:

    http://forum.applian.com/showthread.php?t=1748

    Here's hoping this will eventually get sorted - maybe when enough people have upgraded to IE8 and have the same problems then a solution might be more eagerly pursued.

    RaisedOnFish - still not able to use MediaCatcher.... have to use Replay Video Capture but that's not the ideal situation is it?
    Are you able to capture videos by using an alternate browser as well?

Similar Threads

  1. RM not recognizing anymore
    By frick584 in forum Replay Music
    Replies: 3
    Last Post: 04-18-2009, 04:21 PM
  2. Since the update can't capture anymore...
    By Slowdown in forum Replay Media Catcher
    Replies: 17
    Last Post: 12-05-2008, 08:35 PM
  3. VH-1 doesn't capture anymore
    By TallDude in forum Replay Media Catcher
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-2008, 08:11 PM
  4. I can't capture streams from AOLVIDEO anymore
    By Media User in forum Replay Media Catcher
    Replies: 1
    Last Post: 08-28-2008, 05:31 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends