Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: Replay Video Capture error: Cannot Install Screen Capture Filter

  1. #11
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Default Re: Cannot Install Screen Capture Filter

    and so I try it once more and now it works

    go figure

  2. #12
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default Re: Cannot Install Screen Capture filler

    I am getting the same error message ... I have uninstalled and reinstalled the latest version and it makes no difference - still get the same error message.

  3. #13
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default Re: Cannot Install Screen Capture Filter

    its definitely intermittent as it always worked from day one of purchase (used infrequently) then I uninstalled when I hit the error message and reinstalled latest version - worked ok a few times - now this afternoon its back to the same very annoying error message :-(

  4. #14
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Re: Cannot Install Screen Capture Filter

    I'm encountering this error for the first time today. I used the program for several months with no problem, but didn't use it for a while until today and now I get this error. Is it possible to just re-install this component? Do I have to uninstall it first?

  5. #15
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    The Interwebs
    Posts
    1,954
    Rep Power
    10

    Default Re: Cannot Install Screen Capture Filter

    For those having this issue:

    It's POSSIBLE that this could be related to direct x... but chances are that this will not be able to be resolved.... 9/10 times there is nothing we can do about this error unfortunately.

    However, please make sure you have the latest version of DirectX that your video card will support and if that DOESN'T fix it, then there's really nothing else we can do and this is what Microsoft would call a "fatal error", unfortunately.

    Let us know the results please, and thanks in advance for your patience.
    Best Regards,

    Jeff Lenney
    Technical Support
    Applian Technologies, Inc.

  6. #16
    Join Date
    May 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    0

    Default Re: Cannot Install Screen Capture Filter

    same problem running vista and version 3.2 of video capture; it is very difficult to recommend this product - I have had problems with it since the first day purchased

  7. #17
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Re: Replay Video Capture error: Cannot Install Screen Capture Filter

    I recently purchased the Replay Video Capture software and successfully used it to create a marketing video on Windows 7. When I attempted to make a second video, however, I kept getting the error message "Cannot install screen capture filter." Is there a way to fix this? If not, can I get a refund? Thanks for your help!

  8. #18
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default Re: Replay Video Capture error: Cannot Install Screen Capture Filter

    Since about a month I am constantly getting this now as well. Before seeing this thread I uninstalled and reinstalled and it worked ok...BUT after a few days its doing it again. I just updated Direct X and that didnt work. I don't fancy having to keep uninstalling and reinstalling every time I want to use it and of course a 2 Min's quick capture jobs turns out each time to a major drama. Please whatever you changed in the last update can you fix as it has ruined a fantastic piece of kit.

  9. #19
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,376
    Rep Power
    10

    Default Re: Replay Video Capture error: Cannot Install Screen Capture Filter

    Make sure you are running the program under an administrative account. Have it allowed in your firewall. Thanks.

  10. #20
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default Re: Replay Video Capture error: Cannot Install Screen Capture Filter

    Quote Originally Posted by Cheryl Wester View Post
    Make sure you are running the program under an administrative account. Have it allowed in your firewall. Thanks.
    I have done that and its still broken. It was ok before the last update.This really is not good enough. Roll it back ..its useless like this :-(

Similar Threads

  1. Replay Video Capture: Cannot Install Source Filter
    By jwood in forum Replay Video Capture
    Replies: 6
    Last Post: 01-13-2011, 08:05 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 09-27-2010, 12:46 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 09-09-2009, 05:50 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends