Results 1 to 2 of 2

Thread: Error Launching RR9 After Windows 10 Upgrade

  1. #1
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Error Launching RR9 After Windows 10 Upgrade

    I have had no recordings since upgrading to Windows 10. I run RR9 on a machine that is normally unattended. I noticed the error message below when I login to it to get my recordings.

    I tried uninstalling and reinstalling RR9, checking the box to remove old settings. When launching the program this message appears:

    Unexpected Error
    The system cannot find the file specified. (Exception from HRESULT: 0x80070002)

    When I click OK to clear the message window, the program starts.
    __________________________________________________ __________

    Once the program started I was able to create two timers. I left it running to see if it would record the first program. When I cam back a few hours later, not only did it not record but the timers had disappeared too.
    Last edited by dmarstein; 12-16-2015 at 04:44 PM. Reason: Update - more symptoms.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,339
    Rep Power
    10

    Default Re: Error Launching RR9 After Windows 10 Upgrade

    Please submit a ticket to tech support with details. Also, the links you are capturing and if you are using audio or Direct Download. Make sure that you have disabled your secure boot on your computer to do an audio recording. Each computer is
    different so you would want to google how to on your specific system.

Similar Threads

  1. location of RR9 schedule file re windows 10 upgrade
    By blubaru in forum Replay Radio
    Replies: 3
    Last Post: 05-18-2016, 12:33 PM
  2. No Recordings after Windows 10 upgrade
    By mhef in forum Replay Radio
    Replies: 1
    Last Post: 09-25-2015, 06:14 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-10-2015, 08:35 PM
  4. Windows 7 SP1: upgrade or not?
    By myersph in forum Replay Media Catcher
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2011, 01:55 PM
  5. Replay Media Catcher error with Upgrade to 4.1.1 - font error
    By kirbyk1 in forum Replay Media Catcher
    Replies: 1
    Last Post: 02-10-2011, 10:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends