Results 1 to 2 of 2

Thread: Applian Capture Suite for Windows 10

  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    9
    Rep Power
    0

    Default Applian Capture Suite for Windows 10

    Hello,

    I am eligible for the new Windows 10 release due soon. Should I install Windows 10? I currently have the most recent versions of the Applian Capture Suite. Is Applian Capture suite Windows 10 compatible?
    Thanks,
    James

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,374
    Rep Power
    10

    Default Re: Applian Capture Suite for Windows 10

    We are still doing testing on this but so far it does seem to be good. I'm sure the developers will work on updates should an issue arise.

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 01-05-2014, 01:36 PM
  2. Tradestation software incompatible with latest Applian Suite
    By ds1111 in forum Replay Video Capture
    Replies: 3
    Last Post: 10-24-2013, 08:41 PM
  3. Replay Capture Suite - Update all at once?
    By teml3574 in forum General Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-06-2013, 09:30 AM
  4. Upgrading the Replay capture suite
    By codonauta in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 08-19-2010, 11:12 AM
  5. Making a personal Backup CD of Applian Suite
    By StephenIsakson in forum General Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-2010, 06:21 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends