Results 1 to 3 of 3

Thread: I get C++ run time errors

  1. #1
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    07666
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default I get C++ run time errors

    I am getting some C++ run time errors when I run RR9 ("R6016 not enough space for thread data" from agent.exe) -- I have screen shots that I can email you (don't know how to attach a screen shot to this post) and can send you logs if you tell me where to find them. It's happened a couple of times. Please advise

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,340
    Rep Power
    10

    Default Re: I get C++ run time errors

    Please submit a ticket to our support system. Give us complete details at that point. Thanks. ATTACH the screen shots to that.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    07666
    Posts
    27
    Rep Power
    0

    Default Re: I get C++ run time errors

    The link you give at the top for tech support, in the sticky, does not work
    http://applian.com/support/?data-filter=.products

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-25-2013, 09:38 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 04-04-2011, 07:54 PM
  3. Email Notifier Errors
    By montez in forum General Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2011, 08:40 PM
  4. Recording from shoutcast mp3 errors
    By Uly151 in forum Replay Media Catcher
    Replies: 0
    Last Post: 03-25-2009, 08:44 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-24-2008, 11:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends