Results 1 to 2 of 2

Thread: Replay Video Capture- cannot connect screen capture to tee

  1. #1
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Default Replay Video Capture- cannot connect screen capture to tee

    I recently upgraded to the latest version of replay video capture. The old version was working fine. With the new version when I try to record it gives me the message "cannot connect screen capture to tee". Help in getting this resolved will be appreciated. Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,391
    Rep Power
    10

    Default Re: Replay Video Capture- cannot connect screen capture to tee

    See what happens if you select basic and not enhanced in the settings of the program. If you continue to have an issue do submit a ticket to tech support.

Similar Threads

  1. Replay Video Capture - Cannot connect SG to TEE
    By jpshute in forum Replay Video Capture
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2012, 08:05 PM
  2. Screen Capture adds bottom of capture to top of screen
    By dsupplee in forum Replay Video Capture
    Replies: 3
    Last Post: 01-15-2012, 06:49 PM
  3. Replay Video Capture error: Cannot Install Screen Capture Filter
    By guitarchick in forum Replay Video Capture
    Replies: 19
    Last Post: 05-02-2011, 02:54 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-19-2009, 07:28 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 05-20-2009, 07:06 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends