Results 1 to 2 of 2

Thread: Maximize Button does not work - Window Cannot be moved

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    4
    Rep Power
    0

    Default Maximize Button does not work - Window Cannot be moved

    You cannot re-size the GUI. The GUI is always central on the screen and cannot be moved. The Maximize button top right does not maximize

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,340
    Rep Power
    10

    Default Re: Maximize Button does not work - Window Cannot be moved

    I just tested it and it is working for me. I'm able to max and minimize without an issue. I can also move the program where I want it on my screen. What version of the program are you using? Have you tried to uninstall,
    reboot, and reinstall? If not give that a try.

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 02-07-2012, 09:04 PM
  2. pause button changes to play and wont work
    By blazegmc in forum Replay Video Capture
    Replies: 1
    Last Post: 12-11-2011, 07:35 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 02-21-2011, 11:37 AM
  4. Replay music work in Window 7 RC?
    By darwae in forum Replay Music
    Replies: 10
    Last Post: 04-10-2010, 11:04 PM
  5. Record button wont work!!!
    By melchiex in forum Freecorder Toolbar
    Replies: 0
    Last Post: 03-24-2009, 05:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends