Results 1 to 2 of 2

Thread: Help! I want my Freecorder 4 + Toolbar with numerous buttons re-instated

  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    0

    Angry Help! I want my Freecorder 4 + Toolbar with numerous buttons re-instated

    I've been using Freecorder for over 3 years and never had any problems.... I simply click on the record button (having already used another button on the Freecorder toolbar to set recording to 192kb) and then click on numerous sites to capture audio - which automatically fires up/starts recording until there is a period of silence. So far, so good....

    But today something went seriously wrong and my Freecorder Toolbar section I discovered was removed - so just a grey area on Firefox now where it once sat! Attempts to re-instate it have failed and I don't want the current/latest version - all I want is my Freecorder tried and tested version back. So please guys can you help? I'm sure there must be a way of accessing old files, in order to get me to where I was a few days ago - recording with no probs, using the wonderful toolbar with several options on. I had "Freecorder 4" displayed in the recording box, with the option to stop when clicking on the grey box.

    Kind regards

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,344
    Rep Power
    10

    Default Re: Help! I want my Freecorder 4 + Toolbar with numerous buttons re-instated

    Please contact http://www.freecorder.com regarding this. We don't support Freecorder in this. Thanks.

Similar Threads

  1. Freecorder buttons take me to Applian website
    By Pianosan in forum Recording Streaming Audio
    Replies: 0
    Last Post: 10-26-2012, 05:54 AM
  2. Toolbar buttons not showing up in IE9 & Windows 7?
    By keithyboy in forum Freecorder Toolbar
    Replies: 2
    Last Post: 01-24-2012, 04:53 AM
  3. toolbar buttons, how to show once hidden?
    By 1zringo1 in forum Freecorder Toolbar
    Replies: 1
    Last Post: 04-18-2011, 07:51 PM
  4. Freecorder Toolbar Buttons Blank et al.
    By kjwhitehead in forum Freecorder Toolbar
    Replies: 1
    Last Post: 11-11-2010, 06:41 PM
  5. Freecorder 4 buttons not displaying on Firefox
    By tara in forum Freecorder Toolbar
    Replies: 0
    Last Post: 02-03-2010, 05:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends