Results 1 to 2 of 2

Thread: Can Not Capture Camtasia Studio .flv Files

  1. #1
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    Rep Power
    0

    Unhappy Can Not Capture Camtasia Studio .flv Files

    Can Not Capture Camtasia Studio .flv files.

    How can I do this?

    The Four Eyed Lady

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    4,429
    Rep Power
    10

    Default

    Camtasis uses a proprietary format and we are not able to stream capture it. You would be able to use our great Replay Video Capture program to capture from this, however. It is a screen capture and not a stream capture program.

Similar Threads

  1. RMC can't capture asf files?
    By VCN in forum Replay Media Catcher
    Replies: 5
    Last Post: 05-11-2009, 04:48 PM
  2. Can not capture WMA Files with Replay Video Capture.
    By FourEyedLady in forum Replay Video Capture
    Replies: 8
    Last Post: 11-23-2008, 08:43 PM
  3. How do I capture embedded WMP files?
    By dougxjet in forum Replay A/V
    Replies: 1
    Last Post: 10-03-2008, 11:15 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 09-11-2008, 11:25 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
About these forums...
Applian Technologies makes these discussion forums available for our customers to assist other users. We do read this content and appreciate all your suggestions and comments. If you need technical support or customer service, please visit the links to the right.
Let's Be Friends